Contact  |  

Onze sponsors  |  

Français  |  

English  |  

Deutsch  |  

Italiano  |  

U bevindt zich hier: 

>> Meer info  >> 10 jaar Moving Emotions!!! 

10 jaar Moving Emotions!!!

Oktober 2001 had ik de droom om een symfonisch poporkest op te richten. Al snel kreeg het orkest in november onder mijn leiding een definitieve vorm: Moving Emotions Symphonic Pop Orchestra. We begonnen met 13 muzikanten…
Na 10 jaar zijn we uitgegroeid tot 55 muzikanten. En hoewel de kwantiteit niet van belang is maar wel de kwaliteit, evolueert ons orkest nog steeds. Het is een genot om te zien hoe het orkest gegroeid is. Moving Emotions® Symphonic Pop Orchestra bestaat niet enkel uit enthousiaste muzikanten. We kunnen ondertussen rekenen op vaste crewleden die bij elk concert klaar staan om ervoor te zorgen dat onze muzikanten niets te kort komen. We hebben adverteerders, steunende- en ereleden die ons op de voet volgen met het tweemaandelijks ledenblad: ’t Moevementje. Zelfs in volle crisistijd konden wij rekenen op onze adverteerders en sponsors voor onze concerten! Recentelijk is er ook het peter- en meterschap bijgekomen. We hebben zowaar een peter en meter voor rugkussentjes om onze muzikanten een goede zithouding te geven en peters en meters voor partituren. Moving Emotions® Symphonic Pop Orchestra kan ook rekenen op de hulp van cultuurraad Deurne en VLAMO. Last but not least: MESPO kan steeds rekenen op een trouw publiek dat ons reeds jaren volgt!

Ons bestuur is jong, dynamisch en heeft een duidelijk doel voor ogen.
Tijdens het 10-jarig bestaan van ons orkest stonden volgende projecten geprogrammeerd:
dubbeljaarconcert (5 en 6 maart) met als gastoptreden: stadsdichter Peter Holvoet-Hanssen, jubileumfestival Sinte-Cecilia Berlaar (19 maart), opendeurrepetitie (30 april), orkeststage mini-emotions, Vlamo with strings (zondag 8 mei, Merksem), opnemen van de muziek van de kortfilm: De veer van César (bijrollen: Jan Decleir, Robbe De Hert, Adriaan Raemdonck…), Club Canal: MESPO treedt op vanuit een Reuzenrad: http://www.youtube.com/watch?v=w9-P-u8UeUU&feature=relmfu
De kortfilm werd voorgesteld op de nacht van de poëzie in de Vooruit (Gent) 2 april, de première vond plaats in de Roma op 30 mei onder grote persbelangstelling.
Augustus 2011 werd een symphonic pop orchestra opgericht voor de startende muzikant: Mini-Emotions Symphonic Pop Orchestra.

U ziet het… Moving Emotions® Symphonic Pop Orchestra leeft!!!


Voor dit alles: BEDANKT!

Indien u graag een steentje bijdraagt voor het orkest, aarzel dan niet en contacteer ons!

Met vriendelijke en vooral zéér muzikale groeten.
Philippe Van den Hoek