Contact  |  

Onze sponsors  |  

Français  |  

English  |  

Deutsch  |  

Italiano  |  

U bevindt zich hier: 

>> Meer info  >> De Veer van César (kortfilm) 

De Veer van César (kortfilm)

Via deze link kunnen jullie de volledige ontwikkeling van de korfilm 'De veer van César' bekijken, met rollen voor o.a. Pjeroo Roobjee. Jan Decleir, Robbe De Hert,...opnames vonden plaats in het voorjaar van 2011.
Muziek werd gecomponeerd door Tobias en Oscar Spierenburg, orkestratie: Philippe Van den Hoek.
Moving Emotions® Symphonic Pop Orchestra had de eer om o.l.v. Philippe Van den Hoek de volledige filmmuziek op te nemen. Op deze pagina vinden jullie meer info: i.v.m. making-off, nationale en internationale premières,... http://productie.picoux.be/making-of.html

Ondertussen doet de poëtische kortfilm het goed. Het ZEBRA poetry film festival te Berlijn heeft de film geselecteerd uit de inzendingen. Vrijdag 19 oktober 2012 wordt de film gespeeld in Berlijn.
Eerder dit jaar werd De Veer van César officieel geselecteerd door het Newport Beach Film Festival in Orange County, Californië USA (26 april-3 mei 2012).
Tijdens de 17de editie van het International Short Film Festival Leuven, kreeg de kortfilm een eervolle vermelding op zijn naam: 'De Veer van César is a highly poetic film that tells a strang and meaningful story in which animation, well integrated with live action, infuses a magical, surrealist quality into the storytelling, ' zei het juryrapport.

Wilt u hem ook bekijken? De film is opgenomen door Selected Shorts voor een DVD-uitgave van " De beste Vlaamse kortfilms 2011" en zal binnenkort ook op het 'on demand' menu van Telenet Digitale Televisie verschijnen.

Samen met de film speelt onze muziek nog steeds verder...tot in het buitenland!